KUNDESERVICE

Hos Kvorning Møbelhus vægter vi den nære relation til vores kunder højt. Ligesom vores produkter er af bedste kvalitet, skal købeoplevelsen have samme høje standard – hver gang. Vi gør en dyd ud af at give god rådgivning til vores kunder omkring deres  køb – uanset om det er en stol, en sofa eller nye senge.

Vi har særlig ekspertise inden for hvile- og funktionsstole til ældre eller mennesker med funktionsnedsættelse. Det kan du læse mere om under Farstrup.

Hvis du er i tvivl om et møbel, du gerne vil købe – det kan f.eks. være tvivl om størrelsen eller farven på møblet – kommer vi gerne hjem til dig og laver en prøveopstilling.
Vi  kommer selvfølgelig også ud, hvis du er gangbesværet eller handicappet.
Læs mere om dette under Stolebussen.

 

LEVERING

Når du køber et møbel hos Kvorning Møbelhus, så er handlen ikke afsluttet, før vi har leveret varen; det vil sige, at dit nye møbel står funktionelt og klar til brug på den rette plads i dit hjem. Og vi rydder altid op efter os, så du ikke kan se, vi har været der – altså bortset fra, at du har fået et nyt møbel.

Vi leverer gratis inden for en radius af cirka 100 km.

 

MØBELPLEJE

Gode råd om møbelpleje følger naturligt med, når man handler hos os, for med den rigtige vedligeholdelse lever dine møbler længere.
Vi kan også altid kontaktes, hvis du skal bruge et godt råd, f.eks. til fjernelse af pletter eller reparation af småskader.

Nu kan du også købe et udvalg af gode produkter til at pleje dine møbler på vores webshop.

Du finder vores webshop her: KvorningLiving.dk

Du kan også læse Dansk Møbelkontrols pjece “Vær god ved gode møbler”. Den giver gode råd om korrekt vedligeholdelse af de mest benyttede materialer og overflader. Dansk Møbelkontrol er en forening af møbelproducenter, der producerer kvalitetsmøbler.

Klik her for at downloade pjecen.